CSAPAT

Ismerje meg a dicomLAB mögötti elkötelezett csapatot, amely szájsebészekből, kutatókból, digitális fogtechnikusokból és szoftvermérnökökből áll, akik a piaci igényeket modern, professzionális, korszerű megoldásokká alakítják.

DR VARGA ENDRE

Alapító & ügyvezető, szájsebész
 

Endre szakmai érdeklődése az implantológia, az irányított műtét és az orvostudomány digitális technológiái. A jobb betegellátás iránti szenvedélyből alapította a dicomLAB-ot, és ma az ő vezetésével forradalmasítja a cég a fogászatot.

KÉSMÁRKI LÁSZLÓ

Termékfejlesztési vezető

László 2019-ben csatlakozott a dicomLAB-hoz, hogy friss ötleteket és technológiákat hozzon létre, amelyeket korábban más területeken is sikeresen megvalósított. Újító, és az a fajta ember, aki „lehetetlennek” tekinti következő személyes kihívását. Műszaki vezetésével a dicomLAB olyan vállalattá vált, amely megkérdőjelezi a fogászat jelenlegi helyzetét és modern megoldásokat kínál.

PAP MÁRTON

Üzletfejlesztési és értékesítési vezető

Több mint 15 éves értékesítési tapasztalattal Márton sikeresen vezette be nemzetközi piacra a dicomLAB-t. Fő célja partnereink igényeinek megértése és olyan megoldások keresése, melyek mindkét fél számára a legjobbak.

SEGESVÁRI GABRIELLA

Pénzügyi vezető

Nagyvállalati környezet után Gabi 2019-ben csatlakozott a dicomLAB csapatához. Közgazdászként analitikus gondolkodásmódja és objektív megközelítése segíti az ötletek megvalósítását. Munkája biztosítja a társaság fejlődéséhez szükséges számviteli és pénzügyi-jogi hátteret.

VARGA TAMÁS

Technológiai vezető

Szoftver architect, technológiai vezető és fejlesztő, több mint 15 éve dolgozik a szoftverfejlesztő iparágban. Tamás tapasztalata a technológiai megoldások, a felhő és az alkalmazásfejlesztés terén teszi lehetővé, hogy a digitális fogorvosi piacon megjelenjünk legújabb megoldásainkkal.

BAGI KÁROLY

Üzemeltetési vezető

Károly 2014-ben csatlakozott a dicomLAB-hoz, azóta a vállalat működéséért felel. Fő célja a vállalat szervezetének a változó piaci igényekhez való igazítása, a rugalmas és hatékony vállalati struktúra és működés elérése és fenntartása.

DR BRAUNITZER GÁBOR

Kutatási vezető

Gábor 2017 óta felel a dicomLAB kutatási tevékenységéért. Eddig több mint 100 tudományos publikáció társszerzője (főleg a fogászati kutatásokban), mintegy negyedük nek első vagy utolsó szerzője. Elméleti orvostudományokból / idegtudományokból szerzett PhD fokozatot a Szegedi Tudományegyetem Orvostudományi Karán, így a fogászati kutatások mellett rendszeresen publikál a migrénhez kapcsolódó kognitív változásokról a szakterület vezető folyóirataiban. Miután elhagyta az egyetemi oktatói / kutatói pozícióját, azért választotta a dicomLAB-ot, mert szükségét érezte nemcsak elméleti, hanem olyan kutatásoknak is, amelyek közvetlenül hozzájárulhatnak a magasabb színvonalú, korszerű betegellátáshoz.

KISS ANGELIKA

Minőségügyi vezető

Több mint húsz év multinacionális vállalatnál szerzett minőségügyi tapasztalattal Angelika 2020-ban csatlakozott a dicomLAB-hez. Fő elve: Nincs minőségi kompromisszum. Magasszintű minőségügyi kultúrát teremt, amely segítségével biztosítható a termékek és szolgáltatások minősége.

ÉRTÉKESÍTÉS

DR NOVÁK JÁNOS

Magyarországi értékesítési vezető

János a dicomLAB hazai kapcsolataiért felel mind B2C, mind B2B szinten. János számára fontos, hogy csapatjátékosok legyünk, és erőssége a stratégiai együttműködésben, a gyors és értelmes kapcsolatépítésben, valamint a proaktív, megoldásközpontú gondolkodásban rejlik.

KOHUT ADRIENN

Nemzetközi ügyfélkapcsolati vezető

Adrienn szoros B2B és B2C partnerséget épít, mindig a legjobb felhasználói élményre törekedve, és a dicomLAB partnereivel való zökkenőmentes kommunikációra összpontosítva. Felfedezi és támogatja az üzleti lehetőségeinket.

TÜLKÖS ANETT

Integrációs szakértő

Anett feladatai közé tartozik az ügyfelek nyomonkövetése, az ügyfélszámlák kezelése, az értékesítési adatok rögzítése es az értékesítési csapat támogatása. Jó időgazdálkodási és szervezési képességét határozott személyisége biztosítja. Az ügyfelekkel és a munkatársakkal való közös hang megtalálása szintén prioritás számára. 

A CSAPAT

És még sok elkötelezett csapattag dolgozik a dicomLAB történet sikerén, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük az implantációt.


Üdvözöl a teljesen digitális vállalatunk!

VEZETŐINK