PROTETIKA

A platformon keresztül protetikai munkákat igényelhet, jóváhagyhat és rendelhet. Pont olyan egyszerűen, mint amilyennek hangzik.

​​Az összes műtéti és protetikai információ egy helyen. Értesítéseket kaphat, amikor ideje elkezdeni a protetikai munkát, amelyek közül ki tudja választani az Önnek legmegfelelőbbet.

PROTETIKA VARÁZSLÓ

Bármely terhelési protokollal működik

Könnyű és egyszerű munkafolyamat

A Varázsló végigvezeti Önt a protetikai döntések legfontosabb lépésein, és segít kiválasztani páciense számára a legjobb megoldást. Bármilyen terhelési protokoll szükséges az Ön esetéhez - azonnali vagy késleltetett - számíthat az egyszerű és könnyű munkafolyamatra ... és nem, nem kell varázsigét megtanulni, csak az esetre vonatkozó egyszerű kérdések megválaszolására.

VÉGLEGES PROTETIKA

Kommunikáció a platformon keresztül

Késleltetett terhelés

Beépített 3D megjelenítés

A végleges protetikai munkafolyamat létrehozásakor inkább a földhözragadt dolgokat alkalmaztuk, és olyan munkafolyamatot alkalmaztunk, amely ismerős a mindennapokban. Csak ugyanazokra az adatokra van szükségünk, amelyeket adna a fogtechnikusának, de digitalizált formában.


Értesítést adunk, amikor a végleges terv jóváhagyásra készen áll. Mielőtt elfogadná és megrendelné a végső protézist, áttekintheti a beépített 3D-s megtekintőnkben, és még jobb, ha megmutatja páciensének! A protetikai módosításokkal kapcsolatos minden kommunikáció a platformon keresztül megy, egyetlen forrásból, követhetően és kiszámíthatóan.

ÁLLAPOT ÉS KISZÁLLÍTÁS

Kiszállítás követése

Állapot transzparens követése

Szeretné nyomon követni a csomagját?


A nyomkövetési információkat és a megrendelés részleteit valós időben megtalálhatja megrendelései között a Platformon.

Különböző szállítási módszereket kínálunk a szokásos (7 napos szállítás) és az expressz (másnapi kézbesítés) között, és a nagy gondot fordítjuk arra, hogy a rendelt tételek időben megérkezzenek.

AZONNALI IDEIGLENES PROTETIKA

A műtéti sablonnal együtt szállítva

Artikulált protetikai

 vizualizáció

Helyben

továbbfinomítható

Az implantológiai eset kezdetekor eldöntheti, hogy a páciensnek azonnali vagy késleltetett terhelésre van-e szüksége, és ennek megfelelően feltöltheti a szükséges DICOM és STL fájlokat. Az azonnali terhelés kiválasztásakor egy beartikulált digitális fogfelállítást biztosítunk, és az azonnali ideiglenes protetikát a műtéti útmutatóval együtt szállítjuk.

Az intraorális és asztali szkennerek segítségével elő tudja állítani a felszíni, harapási és antagonista szkenneket, amelyekre az ilyen típusú terheléshez szükség van.