BEMUTATKOZÁS

TÖRTÉNETÜNK

A dicomLAB Dental Kft. egy magyar orvostechnikai vállalat, amely több mint 8 éves tapasztalattal rendelkezik a digitális fogászat területén, és amely Európa több mint 10 országában jelen van. Talán találkozott velünk az irányított műtéti rendszerünkön - a „SMART Guide”-n - keresztül, de ma már sokkal átfogobb a tévkenységünk.


Több éves nemzetközi tapasztalatokra építve kifejlesztettünk egy esetspecifikus, teljesen digitális e-kereskedelmi rendszert, amely az implantológia és a fogpótlás minden aspektusát lefedi, beleértve a protetikát, az implantátumokat, a kiegészítüket és egyéb anyagokat. Olyan folyamatot szeretnénk biztosítani Önnek, amely a mindennapi klinikai rutinjába illeszkedik.


Elkötelezettek vagyunk, hogy a fogbeültetési műtét, a fogvesztés kezelése pontosabb, biztonságosabb és szélesebb körben elérhető legyen. Küldetésünk az, hogy megteremtsük az utat az orvostechnológiai ipar valódi digitalizációjához.

ÉRTÉKEINK

Szenvedélyünk a jobb betegellátás, az egyszerűsített irányított műtéti folyamatok és a fogorvosok folyamatos oktatása. Az innováció, a barátságos ügyfélszolgálat és a kutatásközpontúság a legfontosabb értékekek, amelyeket szolgáltatásainkban nyújtani kívánunk. A dicomLAB az inkluzivitást, az integritást, az átláthatóságot és a tehetséges emberek összefogását jelenti.

KÜLDETÉSÜNK

A dicomLAB-ot egy céllal indítottuk el; elérhetővé tegyük az implantátum alapú fogpótlást a tömegek számára. Küldetésünk egy hatékony folyamat létrehozása, amellyel az implantáció pontosabbá, biztonságosabbá és könnyebben hozzáférhetőbbé válik a páciensek számára magabiztos fogorvosi szakemberek segítségével.