SABLON VEZÉRELT IMPLANTÁCIÓ

Növelje beavatkozásainak biztonságosságát, pontosságát és kiszámíthatóságát

Támogatott implantációs szekvenciák

Kell egy kis iránymutatás?

 

Próbálja ki a pilot fúrót megvezető sablont, tálca vásárlás nélkül.
 

Erre a célra kifejlesztett 2.0 mm átmérőjű és az adott esethez szükséges hosszúságú, stoppal ellátott fúrókat biztosítunk minden sablon mellé. 
 

A pilot furat pozíciója, mélysége és tengelyállása biztosított lesz, onnantól szabad kézzel folytatódik a beavatkozás. Használja a saját implantációs rendszerének tálcáját a folytatáshoz.

SZABADKÉZ
TELJES SZEKVENCIA

Folyamatosan integráljuk az implantációs rendszerek implantátumait és navigációs tálcáit, hogy akár az implantátum behelyezés is sablonon keresztül történjen.
 

Teljes szekvenciában támogatott implantációs rendszerek:
 

  • Straumann

  • AlphaBio-Tec

  • Edierre

FULL SEQUENCE

A legjobb a dicomLAB Universal Guided Kit segítségével végezni az implantációs beavatkozásokat, hiszen biztonságos, kiszámítható és bármely implantátum rendszer saját hagyományos műtéti tálcájával kiegészítve egyszerűen működik.
 

A piacon található bármely implantátum számára képes a csontfészek fő dimenzióinak kialakítására. Akár 4,5 mm átmérőjű, lépcsőzetes kialakítású fúrók közvetlenül a perselybe illeszkednek. A fúrók speciális kialakítása rendkívül hatékony hűtést tesz lehetővé.


Rövid fúrók és optimális persely pozíciók teszik lehetővé, hogy korlátozott szájnyitás esetén is sikeres legyen a műtét.

PILOT SZEKVENCIA
RÉSZLEGES SZEKVENCIA

Hagyományos, szabad kézzel végzett beavatkozás
 

Amennyiben a számítógépes műtéti terv elegendő a beavatkozás sikeréhez, válassza a szabadkezi opciót és végezze el a műtétet az implantációs rendszer hagyományos műtéti tálcájával.
 

Élvezze minden előnyét a digitálisan dokumentált eseteknek, a páciens számára megmutatható műtéti és protetikai tervnek és a műtéti terv alapján automatikusan összeválogatott termékeknek. Ráadásul mindez ingyenes és az is marad.