OKTATÁS

VARÁZSLÓ

A fogpótlás folyamatának számos döntési pontjai létezik.

 

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb kezelést nyújthassa pácienseinek, bevezettünk egy teljesen új tanulási és döntési rendszert.

Döntési fa alapú
támogatás

Egyszerű és egyértelmű

folyamat

A varázslók végigvezetik az egész folyamaton, így segítve a képalkotáshoz, tervezéshez, műtéthez és a protetikához szükséges protokollok kiválasztását.


A varázslók egyszerű döntési fa modellek, melyeket esetek ezrei alapján állítottunk össze. Minden esetre kidolgoztunk egy egyszerű protokollt, amely a legjobb gyakorlatot követi.

A megfelelő képalkotási protokoll nagymértékben függ a páciens fogazatától. Olyan egyszerű kérdések megválaszolásával, mint - Hány foga van a páciensnek? -, illetve - ezek közül melyikben van fém? -, a lehető legjobb képalkotást javasoljuk az eseteihez.

We used the exact same system in the prosthetics, always asking the relevant questions to move forward and creating the best possible outcome for you and your case.

MIKROTANULÁSI ESZKÖZÖK

Hiszünk benne, hogy az Ön implantológiában szerzett ismeretei, valamint a kezelésre vonatkozó mikrotanulási eszközeink a lehető legjobb ellátáshoz vezetnek.


A dicomLAB mögött álló csapat hatékony kulcsfontosságú mikrotanulási elemeket készített el a legfontosabb tanulási és döntési pontokban, melyek hasznos információkat tudnak önnek nyújtani a folyamat minden egyes lépésében.


Olvassa el és nézze megaz oktatóanyagokat a folyamat különböző pontjain. Néhány eset után már könnyedén kihagyhatja őket, így gyorsítva a felhasználói élményt.

Információs előugró ablakok

Esetspecifikus oktatóanyagok

MENTORING

Practicing implantologists who are long term and trusted masters of the system are here for you to provide treatment planning services. Just select mentoring at your planning options and you will be provided by a treatment plan with professional comments and advises for your surgery.
 

It is coming with time warranty and you are also able to modify or just accept the plan. It also works in case you already planned the case but would like to have a second opinion. Convenient, professional, fast and without scheduling a call. This is our way of knowledge sharing.
 

You can also apply to become a mentor and grow your impact in tooth replacement through the borders.

We used the exact same system in the prosthetics, always asking the relevant questions to move forward and creating the best possible outcome for you and your case.

Convenient, professional, fast

Mentor doctor network

MENTORÁLÁS

Kényelmes, professzionális, gyors

Mentor orvos hálozat

Gyakorló implantológusok, akik régóta és megbízhatóan kezelik a rendszert állnak az Ön rendelkezésére, hogy tervezési szolgáltatásokat nyújtsanak. Csak válassza ki a mentorálást a tervezési lehetőségek közül, és kap egy professzionális kezelési tervet, szakmai megjegyzésekkel és tanácsokkal.


Mindezt időgaranciával. A tervet módosíthatja, vagy egyszerően csak el is fogadhatja. Ez akkor is egy lehetőség, ha már megtervezte az esetet, de szeretne egy második véleményt. Kényelmes, professzionális, gyors és nem szükséges hívást egyeztetnie hozzá. Ez a mi tudásmegosztásunk.


Jelentkezhet mentor orvosnak is, így növelve szakmai tudását és implantológiai hírnevét, akár külföldön is.