Szeretné áthidalni az ön és az orvosok közötti digitális szakadékot?

Reméljük, hogy Ön igent mondtott, mert a dicomLAB egy integrált, központosított, esetspecifikus platformot kínál implantátumgyártó vállalatok számára! Globális megoldás az Ön márkájával és termékeivel, amely modern értékesítési csatornaként is szolgál.


Jól hangzik?


Így Ön egy egykapus rendszert tud az ügyfelei számára kínálni, amely az ön termékeivel és a mi szolgáltatásainkkal illetve műtéti és protetikai kezelésekhez szükséges oktatási anyagokkal van feltöltve. Teljesítse ügyfelei igényeit 

 

egy dobozban, egy platformon.

ÜZLETI EGYÜTTMŰKÖDÉS

Képfeldolgozás

Vegye le az orvosok válláról a képfeldolgozás terheit. Foglalkozzan közvetlenül csak a kezelési tervvel.

Sablonvezérelt műtét és tálca
 

Saját irányított sablon megoldását integráljuk rendszerünkbe, hogy teljes körű élményt nyújthasson az orvosai számára.

Végleges protetika
 

Fogtechnikai laboratóriumok regisztrálhatnak a dicomLAB platformjára, melyek szolgáltatásai így elérhetőek orvosai számára. Hatékony orvosi folyamattal több bevétel generálva Önnek.

Ideiglenes protetika
 

Azonnali terhelés, többlet feladat nélkül Ön és az orvosai számára.

TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

Implantátumgyártó cégként ön számára egy saját platformot kínálunk, az ön márkájával, színeivel, logojával, mi pedig digitalizáljuk cégének összes termékét és szolgáltatását. Érjen el több orvost integrált on-boarding folyamatunkkal, oktatással. Növelje az egy orvosra jutó átlagos bevételét protetikai szolgáltatások nyújtásával.

Egy felület

Egyedülállóan az Ön igényeinek és márkájának megfelelően épített, teljesen digitális e-kereskedelmi platform a sikeres webshopok minden eszközével és mechanizmusával.

Szolgáltatások
 

A dicomLAB az Ön platformján integrálja a fogászati laboratóriumokat és CBCT partnereket, létrehozva a fogászat booking.com oldalát.

Közvetlen értékesítési csatorna

Hatékonyabb, közvetlen értékesítési csatorna az ügyfeleivel - egy rendszerbe integrálva lefedve akár a teljes nemzetközi disztribútor hálozatát.

Oktatás és mentorálás

Mikrotanulási eszközök segítik a felhasználókat navigácioját a platformon, mentor programunk valódi orvosokkal kapcsolja össze őket szakmai ajánlásért és támogatásért.

Eset specifikusan

Érje el a fogorvosok jelenleg nem kiszolgált szegmensét esetspecifikus szolgáltatásokkal, szakmai ismeretek átadásával és a „mindent egy dobozban” megoldással.

Előfizetés nélkül

A felhasználók számára roppant egyszerű az árazásunk. Ingyen regisztrálhatnak, legyen szó akár orvosokról, fogorvosokról, vagy diagnosztikai partnerekről! Csak a megrendelt szolgáltatásokért kell fizetni.

LÉPJEN BE A PROTETIKAI PIACRA IS!

Keressen több pénzt az által, hogy a platformon keresztül fogászati laboratóriumi szolgáltatásokat is kínál.

VITAMIN A TAPASZTALTAK - ORVOSSÁG A KEZDŐK SZÁMÁRA

Érje el a fogorvosok jelenleg nem kiszolgált szegmensét esetspecifikus szolgáltatásokkal, szakmai ismeretek átadásával és a „mindent egy dobozban” megoldással

10%

Rendszeresen implantáló fogorvosok

60%

Fogorvosok, akik nem tervezik, hogy implantálnának

30%

Fogorvosok, akik szeretnének implantálni, de akadályokba ütköznek