ELISMERÉSEINK

DÍJAINK

Innovatív ötleteinket mindig kutatások támasztják alá, és publikációink nemzetközi elismerésben részesülnek. Büszkék vagyunk a díjainkra:

Legjobb prezentáció díja - DDS Global Congress 2021

Jövőképünk világszerte elismerté vált. Megtiszteltetés, hogy elnyertük a Digital Dentistry Society Global Congress legjobb prezentációért járó díját. Hatalmas köszönet a dicomLAB egész csapatának, különösen a tudományos csapatunknak és klinikusainknak a legújabb kutatásunkon végzett elképesztő munkájukért: Dr. Braunitzer Gábor, Dr. Kiscsatári Ramóna, Dr. Renata Heintz, Dr. Antal Márk, Prof. Piffko József!

Magyarország Startup és Innovációs Díja 2019

Magyarország Startup és Innovációs Díja

- Kategória: Az Év Alapítója Díj 2019.
A képre kattintva megtekintheti a jelölési videónkat!

Szerethető munkahelyi díj 2020

2020-ban megkaptuk a Loveable Workplace Awardot (amelyet a DreamJobs magyar karrier weboldal alapított) kis- és középvállalkozások kategóriában.
Kattintson a képre a díj megtekintéséhez!

REGIOSTARS-díj 2020

Kategória: Intelligens növekedés - ipari átmenet az intelligens Európáért.

A REGIOSTARS Awards egy évente megrendezésre kerülő verseny, melynek célja a a regionális fejlesztésben bevált projektek felfedezése és az olyan innovatív EU által finanszírozott projektek bemutatása, melyek vonzóak és inspirálóak lehetnek más régiók és más projektmenedzserek számára.

SAJTÓ

Forbes -körkép a hazai egészségügyi startup világról

9 hónappal a cégbemutató interjú után ismét szerepeltünk a Forbes hasábjain! A hazai startupvilág egészségügyi frontján gyűjtötte össze a magazin a piacképes kezdeményezéseket. A megemlített 12 cég között elsőként szereplünk, ráadásul egy Smart Guide képernyőképpel kiemelve!

Forbes interjú

Ismerje meg a dicomLAB történetét! A Forbes Magyarország készített interjút ügyvezetőnket, Dr. Varga Endrével. Ez lett a forbes.hu legolvasottabb cikke 2021 januárjában, igy bekerültünk a februári nyomtatott magazinba is. A cikkhez kattintson a képre!

Clinical Oral Implants Research Magazin címlap

Az, hogy a Clinical Oral Implants Research Magazin 2020 májusi számának címlapjára kerültünk számunkra olyan, mintha díjat nyertünk volna. A cikkhez kattintson a képre!

Dental Industry Awards 2019

A Dental Industry Awards az egyetlen olyan esemény az Egyesült Királyságban, amely elismeri és díjazza a fogászati iparban elért eredményeket.

Itt, a csúcstechnológia 2019-es bevezetése kategoriában kerültünk jelölésre. Ez a kategória valódi innovátorokat kíván díjazni a villámgyors, csúcstechnológiai fejlesztések között.